Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuoron kuulumisia

Kuten kaikki muutkin harrastukset olemme koronan takia kokoontumatta fyysisesti. Olemme nyt kuitenkin vuoden 2021 alusta aloittaneet harjoittelun etäyhteyksien välityksellä. Kokemus se on sekin :). Mutta kyllä senkin avulla stemmat pystyy harjoittelemaan. 

Toivottavasti tästä kuitenkin päästään pian fyysisiin harjoituksiin, eihän sitä yhdessä oloa mikään korvaa!

Viime syksynä saimme uuden johtajan kuorollemme. Jami Westergård on monitaitoinen musiikkimies joka on ollut mukana pop-musiikista kuoroteoksiin. Toivottavasti tuo nuoren miehen into tarttuu meihin vanhoihin ukkoihin ja saamme uusia raikkaita sovituksia laulaaksemme. Tervetuloa vielä kerran Jami! 

Meidät löytää myös Facebookista ja linkki löytyy tuolta sivun alalaidasta kuten muutkin yhteystiedot. Tulkaahan klikkaamaan ja seuraamaan meidän tekemisiämme...

Hyvää kevään odotusta kaikille kuoromusiikin ystäville!

 

 

Laululeirillä

Kuoro vietti lokakuisen lauantaipäivän Västilän Voimantalolla harjoittelun merkeissä.

Harjoittajaksi ja ohjaajaksi saimme eläkkeellä oleva  Messukylän kanttorin,  diplomilaulaja, dir.cant. Seppo Naarajärven. Paikalla olikin kiitettävästi lähes koko kuoro ja päivä oli tehokas hyvän vetäjämme ansiosta. Stemmat alkoivat soimaan jo lähes kuorolta kuulostavasti. Päivän päätteeksi sihteerimme Jyrki Tuomaala oli lämmittänyt talon saunan joten kotiin poistui puhtaita sointuja ja miehiä....

 

 

 

Oriveden Mieslaulajat Leevi Madetoja-mieskuorokilpailussa

Tampere-talossa järjestettiin 18.4.2015 kuudennet Leevi Madetoja-mieskuorokilpailut.

Oriveden Mieslaulajat voitokkaana konsertissa..Oriveden Mieslaulajat voitokkaana konsertissa..

Oriveden Mieslaulajat osallistuivat katselmussarjaan jossa mukana oli 8 kuoroa.  Esitimme kolme kappaletta tuomaristolle: Kaunehin maa pakollisena Madetoja-sävellyksenä sekä Matti J. Raution sävellykset mieslaulajille: Tien Mutkassa ja Lemminkäisen Rukous. 

Tuomariston palaute oli positiivinen ja kannustava, erityisesti he pitivät kuoronjohtajan omalle kuorolleen säveltämistä ja sovittamista kappaleista.

Yllätykseksemme saimme kutsun esiintyä ainoana katselmussarjan kuorona gaalakonserttiin jossa esitimme Lemminkäisen Rukouksen.  

Matti J. Rautio palkitsemistilaisuudessaMatti J. Rautio palkitsemistilaisuudessaPalkintoseremonioiden yhteydessä saimmekin sitten varsinaisen jytkyn kun tuomaristo oli päättänyt palkita kuoromme kunniamaininnalla hyvästä esityksestämme. Lisäksi tuomariston puheenjohtaja puheessaan kannusti kuorojohtajia rohkeasti säveltämään omaa musiikkia kuoroilleen.

Mahtava päätös tälle keväälle, kiitokset kuorolaisille hienosta työstä ja aktiivisuudesta!!