Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuoro uudistumisen tiellä

Kuten kaikki meitä seuraavat ovat huomanneet olemme saaneet uuden kuoronjohtajan. Johtajanamme toimii FM, musiikkiterapeutti, kanttori Leena Mäkelä. Vanhat herrat pääsivät taas ladyn johdettavaksi ja innolla Leena onkin otettu vastaan. Hän toi mukanaan uutta ilmettä ja uusia sovituksia.

Lisäksi olemme saaneet mukaan uusia nuoremman polven laulajia. Sydänmellisesti terve tuloa "pojaat".

Lopuksi vaan ei vähiten tärkeimpänä olemme liittyneet someen :) Meidät löytää nyt Facebookista ja linkki löytyy tuolta sivun alalaidasta kuten muutkin yhteystiedot. Tulkaahan klikkaamaan ja seuraamaan meidän tekemisiämme...

Hyvää kevään odotusta kaikille kuoromusiikin ystäville!

 

 

Laululeirillä

Kuoro vietti lokakuisen lauantaipäivän Västilän Voimantalolla harjoittelun merkeissä.

Harjoittajaksi ja ohjaajaksi saimme eläkkeellä oleva  Messukylän kanttorin,  diplomilaulaja, dir.cant. Seppo Naarajärven. Paikalla olikin kiitettävästi lähes koko kuoro ja päivä oli tehokas hyvän vetäjämme ansiosta. Stemmat alkoivat soimaan jo lähes kuorolta kuulostavasti. Päivän päätteeksi sihteerimme Jyrki Tuomaala oli lämmittänyt talon saunan joten kotiin poistui puhtaita sointuja ja miehiä....

 

 

 

Oriveden Mieslaulajat Leevi Madetoja-mieskuorokilpailussa

Tampere-talossa järjestettiin 18.4.2015 kuudennet Leevi Madetoja-mieskuorokilpailut.

Oriveden Mieslaulajat voitokkaana konsertissa..Oriveden Mieslaulajat voitokkaana konsertissa..

Oriveden Mieslaulajat osallistuivat katselmussarjaan jossa mukana oli 8 kuoroa.  Esitimme kolme kappaletta tuomaristolle: Kaunehin maa pakollisena Madetoja-sävellyksenä sekä Matti J. Raution sävellykset mieslaulajille: Tien Mutkassa ja Lemminkäisen Rukous. 

Tuomariston palaute oli positiivinen ja kannustava, erityisesti he pitivät kuoronjohtajan omalle kuorolleen säveltämistä ja sovittamista kappaleista.

Yllätykseksemme saimme kutsun esiintyä ainoana katselmussarjan kuorona gaalakonserttiin jossa esitimme Lemminkäisen Rukouksen.  

Matti J. Rautio palkitsemistilaisuudessaMatti J. Rautio palkitsemistilaisuudessaPalkintoseremonioiden yhteydessä saimmekin sitten varsinaisen jytkyn kun tuomaristo oli päättänyt palkita kuoromme kunniamaininnalla hyvästä esityksestämme. Lisäksi tuomariston puheenjohtaja puheessaan kannusti kuorojohtajia rohkeasti säveltämään omaa musiikkia kuoroilleen.

Mahtava päätös tälle keväälle, kiitokset kuorolaisille hienosta työstä ja aktiivisuudesta!!